Welkom bij Plato by Hofstad Studio's

 
Het klassieke gebouw waarin Plato by Hofstad Studio's is gevestigd is gelegen in de Scheveningse wijk ‘Belgisch Park’. De wijk wordt gekenmerkt door prachtige villa's, veel groen en de nabijheid van zee en duinen.

 Op minder dan tien minuten lopen vanaf Plato by Hofstad Studio's zijn bekende trekpleisters te vinden als het Circustheater, Pathé bioscoop, Holland Casino en natuurlijk het Scheveningse strand. Maar ook de winkelstraat Stevinstraat is dichtbij met de gezellige wekelijkse markt iedere donderdag.

 Met tien uitstekend verzorgde studio’s is Plato by Hofstad Studio’s een unieke plek voor een kort of langer verblijf. Iedere studio beschikt over een ingerichte keuken en privé badkamer, waarvan de meeste met ligbad. Veel van onze gasten hebben ons al laten weten zich zeer comfortabel en helemaal thuis te voelen in onze studio’s.

 Huisdieren zijn ook welkom bij ons en parkeren (tegen betaling en vooraf reserveren) is ook mogelijk in de buurt van Plato by Hofstad Studio's met één van onze parkeervergunningen.

Overnachten
Overnachten
Omgeving
Omgeving
Contact
Contact