Omgeving

Allereerst het Scheveningse strand. Wie kent het niet? Op slechts tien minuten loopafstand staat u op het strand, vlakbij de Pier met leuke restaurants, bars en het reuzenrad.

Maar er is natuurlijk veel meer in de buurt van het hotel dan het strand.

Plato is gelegen in de rustige en groene wijk Belgisch Park gelegen. Deze wijk nodigt uit voor gezellige wandelingen langs de diverse villa’s in de buurt, maar ook het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes zijn zeker de moeite waard om enige tijd door te brengen.

Voor gezellig winkelen kunt u terecht in de Stevinstraat, direct om de hoek van het hotel. Vergeet daarbij zeker ook niet de wekelijkse markt op donderdag met verschillende kwaliteitskraampjes. Ook het overdekte winkelcentrum Palace Promenade aan de Scheveningse boulevard is de moeite waard.

Komt u voor een voorstelling in het Circustheater? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zodra u de oprijlaan afloopt, dan ziet u de bekende koepel van het theater al liggen, op zo’n vijf minuten loopafstand. Tip: een late check-in is altijd te regelen bij ons als u eerst naar de voorstelling wilt gaan.

Een ruime keuze aan restaurants is er natuurlijk ook in Scheveningen. De Foodhall Scheveningen is een aanrader met zijn vele soorten keukens onder één dak.

Overnachten
Overnachten
Contact
Contact